Remaung6renjer

Nuffnang

Thursday, October 4, 2012

Banganngnya Asia Pacific Brands Foundation (APBF) Memilih Taib Sebagai Pemenang Ikon Kepimpinan

Thursday, 4th Oct 2012
Kuantan Pahang

Penjenayah Yang Diangkat Sebagai Pemimpin Dihargai Oleh Alat Propaganda BN


Taib Dipilih Sebagai Pemenang Ikon Kepimpinan Anjuran Asia Pacific Brands Foundation (APBF)

Kecewa dan marah sungguh perasaan ini kerana penyangak yang merompak negeri Sarawak diangkat sebagai pemenang Anugerah Ikon Kepimpinan Lagenda BrandLaureate 2012 .

Adalah jelas serkali  Asia Pacific Brands Foundation (APBF) tidak menghormati sesentiviti rakyat Sarawak.
BERNAMA melaporkan bahawa Anugerah tersebut dianjurkan oleh Asia Pacific Brands Foundation (APBF) dan disampaikan oleh Pengerusi APBF, Jen (B) Tan Sri Dr. Mohamad Hashim Ali dan Presiden BrandLaureate Dr. K.K Johan.

Majlis penganugerahan itu turut mengumumkan 41 lagi ikon BrandLaureate yang mewakili bidang masing-masing termasuk Ketua Pergerakan Wanita Umno, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil yang menerima Anugerah Kepimpinan Ikon Wanita Sepanjang
Tahun 2012.

Beliau dipilih atas sumbangannya memperjuangkan hak wanita dan inisiatif dalam pelbagai program bagi membantu mempertingkatkan status wanita serta membuka peluang untuk golongan itu mencapai kemajuan.

Selain itu, jaguh badminton negara Datuk Lee Chong Wei dipilih untuk Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat - BrandLaureate Hall of Fame dan penerjun wanita negara Pandelala Rinong menerima Anugerah Kepimpinan Ikon Jenama Grand Master.

Pada saya jelas sekali pertubuhan ini menganjurkan penganugerahan ini semata-mata untuk membersihkan nama pemimpin UMNO/BN yang korup sebagai persediaan untuk menghadapi pilihanraya. 
Taib perompak negeri Sarawak serta Sharizat perompak melalui projek Lembu....

Mupok Aku

 
Blog Widget by LinkWithin

Chitika

BlogTopsites

Politics Blogs - Blog Top Sites

MyBlogLog

Google Rank

Alexa Ranking

Technorati

BlogSearch Engine

BlogRanking

Politics Blogs - Blog Rankings