Remaung6renjer

Nuffnang

Friday, September 28, 2012

PAPA GOMO Sakit Tenat?

Thursday, 27 September 2012
Kuantan, Pahang

Papa Gomo Sakit Tenat

Dalam Keadaan Tenat Ke?

Hari ini entah macam mana perasaan meluap-luap mahu melawat Blog milik blogger UMNO yang paling Remaung benci iaitu Papa Gomo. Dan alangkah hampanya saya kerana Blog milik Blogger UMNO itu sudah tidak aktif. Kebanyakan posting yang dibuat adalah copy & paste daripada Blogger Pro-UMNO yang lain.
Di Widget sebelah kanan blog berkenaan ada terpapar bahawa beliau tengah sakit. Tenat sangat ke sakit beliau?

Mungkinkah Beliau Kena Aura DSAI?

Saya mula mengenal seekor Blogger in pada tahun lepas iaitu masa pilihan raya DUN Sarawak pada tahun 2011. Saya mengenali beliau bukan kerana minat dengan tulisan bercelaru beliau tetapi sebaliknya disebabkan pada masa berkenaan Bukittunggal.Com kena hack dengan blogger BN. Tiap kali click pada link Bukittunggal terus ditujukan ke blog Papa Gomo. Tapi nasib baiklah seorang rakan dapat membantu untuk menyelamatkan Bukittunggal.com.

Sebagai manusia Papa Gomo ni memang jahat. Saya rasa mengalahkan syaitan. walau sejahat manapun Papa Gomo sebagai manusia yang berpegang kepada falsafah saling hormat men ghormati serta kasih-mengasihi, saya turut bersimpatai di atas malapetaka yang menimpa beliau. Saya doakan semoga beliau dapat sembuh seterusnya bertaubat serta membantu Pakatan Rakyat dan kawan-kawan dari PAS, DAP dan PKR di dalam membongkar kesilapan Najib serta konco-konconya.

Mupok Aku


 

Comments :

1
Anonymous said...
on  
P

Thankfulness to mу father whο tolԁ
me οn the topiс of thiѕ ωeblog, this blog
is genuinely aweѕome.
Here is my website :: great advertising ideas

Post a Comment

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Chitika

BlogTopsites

Politics Blogs - Blog Top Sites

MyBlogLog

Google Rank

Alexa Ranking

Technorati

BlogSearch Engine

BlogRanking

Politics Blogs - Blog Rankings