Remaung6renjer

Nuffnang

Sunday, July 25, 2010

EZAM Jadi Senator Katak Semata-mata Untuk Mengutuk Datuk Seri Anwar Ibrahim

Kuching
Sunday, 25th July 2010
Round 1 dulu Sengkatak ni nak de4dahkan 10 kotak Rasuah BN, Nanti Round 2 saya rasa dia akan dedahkan 20 kotak rahsia kerajaan BN..Bukittunggal.com

Tugas Senator adalah untuk membahas serta mendapat perkenan SPBYDP Agong Untuk Meluluskan sesuatu Rang Undang-Undang, tetapi unik bagi Senator Ezam. Najib lantik dia semata-mata untuk membidas Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Umum mengetahui bahawa masa depan politik Ezam iaitu Senator katak atau pendeknya SENGKATAK telah berkubur semenjak dia menyertai UMNO.
Jadi untuk memenuhi janji Pk Lah maka terpaksalah Najib melantiknya sebagai Senator dengan tugas yang unik iaitu untuk mengutuk DSAI.
Pekara ini menjadi semakin ketara dengan ceramah Ezam di seluruh Selangor dengan tajuk "Selamatkan Selangor" (Tapi dari Siapa ha...Khir Toyol).

Kalau semasa beliah masih bersama PKR, tajuk ceramahnya lebih kepada mendedahkan rasuah BN. Tetapi sekarang semenjak di upah menjadi senator, tajuk ceramah beliau hanya menghentam bosnya DSAI.

Itu Bukittunggal.Com tidak hairan. Memang perangai katak. Besok kalau Pakatan Rakyat memerintah, dia akan lompat balik ke pangkuan DSAI. Nanti dia akan dedahkan 20 kotak rahsia BN pula.

Jadi EZAM Sengkatak teruskanlah jelajah kamu tu sebab kita faham kamu sebagai Sengkatak kena membayar balik hutang kamu kepada Najib dan Wanita Pertamanya ...Rosmah.

Mupok Aku

AGI IDUP AGI NGELABAN

Comments :

0 comments to “ EZAM Jadi Senator Katak Semata-mata Untuk Mengutuk Datuk Seri Anwar Ibrahim ”

Post a Comment

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Chitika

BlogTopsites

Politics Blogs - Blog Top Sites

MyBlogLog

Google Rank

Alexa Ranking

Technorati

BlogSearch Engine

BlogRanking

Politics Blogs - Blog Rankings